Over ons

SCHADE MELDEN

Vakwerk in de Krimpenerwaard.

Al bijna 50 jaar lang is De Ridder Autoschade een begrip in Ouderkerk aan den IJssel. Ons motto is om uw auto zo snel mogelijk weer ‘strak en stralend’ op de weg te krijgen. Of het nu een kleine of een grote schade betreft.

Persoonlijke service

Onze jarenlange ervaring en de moderne werkplaats garanderen perfect schadeherstel. De apparatuur en technieken worden steeds moderner, maar de kracht van De Ridder Autoschade blijft hetzelfde: persoonlijke service. Gratis vervangend vervoer en een haal- en brengservice horen daar ook bij. Klanten uit de Krimpenerwaard en wijde omgeving weten ons te vinden. Omdat we de omvang van ons familiebedrijf beperkt weten te houden, profiteert u van gunstige tarieven.

Groen bedrijf

De Ridder Autoschade werkt met milieuvriendelijke materialen. Het gebruik van watergedragen lakken vraagt om de nodige expertise voor een goede toepassing. Wij kennen alle kneepjes van het vak, zodat uw personenauto of bedrijfswagen professioneel hersteld wordt.

 

Belt u ons vrijblijvend voor informatie of een afspraak. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

autoschadeherstel monteur

Onze Visie & Missie

Visie

Onze visie is om het meest vertrouwde en vooruitstrevende autoschadeherstelbedrijf te zijn, waarbij we streven naar innovatie en duurzaamheid in alles wat we doen. We willen een toonaangevende rol spelen in het herdefiniëren van normen binnen de branche, waarbij we voortdurend investeren in technologie, opleiding en processen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Door een positieve impact te hebben op zowel onze klanten als het milieu, streven we naar duurzaam succes en groei.

Missie

Wij streven ernaar om klanten met ongeëvenaarde toewijding te ondersteunen bij het herstellen van hun voertuigen na schade. Onze missie is om hoogwaardig autoschadeherstel te leveren, waarbij we vakmanschap combineren met efficiëntie. We streven naar volledige klanttevredenheid door transparantie, betrouwbaarheid en een ongeëvenaarde klantenservice.

SPECIALITEITEN

Autoschadeherstel

Spuitwerk

Reparatie voor alle verzekeringen

Gratis vervangend vervoer

Schadeherstel vrachtwagens en oldtimers

50 jaar vakmanschap

Scroll naar boven