Autoschadeherstel sinds 1966

Bij De Ridder Autoschade houden we ervan om uw schade zo snel mogelijk ongedaan te maken. Dat doen we al vijftig jaar, dus u kunt rekenen op vakmanschap!

 

Schadeherstel en indien nodig spuitwerk

De vakmannen van De Ridder Autoschade herstellen uw personenauto door gebruik te maken van originele onderdelen en waar mogelijk kostenbesparende alternatieven. Met andere woorden: wij werken met niet originele of gebruikte onderdelen, wat goed is voor uw portemonnee. Met behulp van professionele richtapparatuur en een moderne spuitcabine wordt uw schade perfect hersteld. Vanuit milieuoogpunt werken we daarbij met watergedragen lakken. Bij bijvoorbeeld hagelschade of parkeerdeukjes is het uitdeuken van uw auto afdoende. Het spuitwerk kan dan achterwege blijven.

 

Geen zorgen om papieren rompslomp verzekering

Naast het schadeherstel nemen wij u méér zorg uit handen. U hoeft zich niet druk te maken over het papierwerk met betrekking tot de verzekeringsmaatschappij. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dus ook als onze naam niet in uw papieren of op uw groene kaart staat. Bij schade die niet vergoed wordt door uw verzekeraar, zoeken wij altijd naar een betaalbare oplossing. Ook indien er sprake is van een eigen risico, zijn wij concurrerend met ons aanbod.

 

Gratis vervangend vervoer of haal- en brengservice

Natuurlijk is uw autoschade al vervelend genoeg en kunt u uw voertuig eigenlijk niet missen. Daarom biedt De Ridder Autoschade u vervangend vervoer aan. Geheel gratis. Ook kunt u voor onze haal- en brengservice kiezen.

 

Heeft u schade aan uw voertuig? Met één telefoontje is de oplossing nabij en kunt u binnenkort weer keurig de weg op:

 

Specialiteiten

  • Autoschadeherstel
  • Spuitwerk
  • Reparatie voor alle verzekeringen
  • Gratis vervangend vervoer
  • Ook vrachtwagens en oldtimers
  • 50 jaar vakmanschap

Autoschadeherstel

Herstel vrachtwagens

Herstel oldtimers

Overige diensten

2023 © De Ridder Autoschade | Alle rechten voorbehouden

Webdesign door Internetbureau Antum